انجیر ممکن است فشار خون و سطح چربی خون را بهبود بخشد، که می تواند به بهبود سلامت عروق و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
یک مطالعه نشان داد که انجیر خشک برای پروستات باعث کاهش فشار خون با فشار خون طبیعی میشود.
مطالعات حیوانی همچنین بهبود در سطح کلسترول تام، کلسترول HDL (خوب) و تری گلیسیرید را هنگام مصرف مکمل عصاره برگ انجیر نشان داده است.
ه ای بر روی 83 فرد مبتلا به کلسترول بد (LDL) بالا، محققان خاطرنشان کردند افرادی که روزانه 14 انجیر خشک (120 گرم) را به رژیم غذایی خود اضافه می کردند، در مقایسه با گروه کنترل، هیچ تغییری در سطح چربی خون نداشتند.
مطالعات انسانی بیشتری برای درک بهتر رابطه بین انجیر و سلامت قلب مورد نیاز است.
یک مطالعه تاریخی در سال 1998 روی 10 فرد مبتلا به دیابت نوع 1 نشان داد که مصرف چای برگ انجیر همراه با صبحانه ممکن است نیاز آنها به انسولین را کاهش دهد.
در ماهی که چای برگ انجیر دریافت کردند، دوز انسولین آنها حدود 12 درصد کاهش یافت.
علاوه بر این، یک مطالعه جدیدتر نشان داد که نوشیدنیهای حاوی دوزهای بالای عصاره میوه انجیر نسبت به نوشیدنیهای بدون عصاره میوه انجیر دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینتری هستند، به این معنی که این نوشیدنیها تأثیر مطلوبتری بر سطح قند خون خواهند داشت.
با این حال، میوه های انجیر به ویژه انجیر خشک قند زیادی دارند و ممکن است در کوتاه مدت سطح قند خون را افزایش دهند.
اگر در مدیریت سطح قند خون خود مشکل دارید، باید مصرف انجیر خشک را محدود کنید.
بسیاری از مطالعات لوله آزمایش امیدوارکننده در مورد اثرات برگ انجیر بر سلول های سرطانی انجام شده است.
نشان داده شده است که برگ انجیر و لاتکس طبیعی از گیاهان انجیر دارای فعالیت ضد توموری در برابر سرطان روده بزرگ انسان، سرطان سینه، سرطان دهانه رحم و سلول های سرطانی کبد هستند.
با این حال، این بدان معنا نیست که خوردن انجیر یا نوشیدن چای برگ انجیر همان اثرات را دارد.
مطالعات لوله آزمایش نقطه شروع امیدوارکننده ای را ارائه می دهد، اما مطالعات انسانی برای ارزیابی چگونگی تاثیر خوردن انجیر یا برگ انجیر بر رشد سرطان مورد نیاز است.