لوبیا سیاه چون سرشار از پتاسیم و سدیم کم است، برای کسانی که مشکل فشار خون دارند لوبیا سیاه در تهران مفید است و سدیم یکی از موادی است که می تواند باعث افزایش سطح فشار خون شود در حالی که پتاسیم به عنوان دشمن طبیعی سدیم عمل می کند.
پتاسیم سدیم را در بدن ما متصل می کند و آن را از سیستم بدن دور می کند، بنابراین به کنترل فشار خون کمک می کند و با این حال، اگر فردی کنسرو لوبیا سیاه مصرف می کند، باید مطمئن شود که لوبیا سیاه را جدا کرده و آن را تمیز بشویید تا میزان سدیم موجود در کنسرو لوبیا سیاه کاهش یابد.
فیبر موجود در لوبیا سیاه برای کسانی که در حال حاضر از دیابت نوع 1 و نوع 2 رنج می برند ضروری است و در نوع 1، فیبر موجود در لوبیا سیاه به کاهش سطح قند خون کمک می کند و در نوع 2 به افزایش انسولین و افزایش انسولین کمک می کند.
علاوه بر این که دستگاه گوارش فعلی نیز نقش مهمی در تأثیرگذاری بر سطح قند خون دارد، سیستم گوارشی ناسالم یا ناپایدار میتواند باعث ناپایدار شدن سطح قند خون شود و همین ماده فیبر نیز در جریان ثابت دستگاه گوارش ما نقش بسزایی دارد، به طوری که همه مواد مغذی به طور مطلوب جذب شده و احتمال جذب هر گونه ماده مغذی را کاهش می دهد.
علاوه بر این، دستگاه گوارش سالم عملکرد کبد را نیز بهبود می بخشد و اگر کبد به خوبی کار کند، حذف قند اضافی در خون به راحتی انجام می شود و یکی دیگر از دلایل مفید بودن لوبیا سیاه برای بیماران دیابتی این است که کربوهیدرات سالم یا ساده موجود در آن برای سطح قند خون بی خطر است.
به کاهش خطرات بیماری قلبی کمک می کند
برخی از مواد موجود در لوبیا سیاه وجود دارد که برای حفظ سلامت قلب مفید است و اولین مورد البته مواد معدنی است و همه انواع مواد معدنی موجود در لوبیا سیاه مانند پتاسیم، منیزیم و آهن برای قلب مفید هستند.