جوانه زنی بذر ذرت با جذب آب آغاز می شود و با ظهور رادیکال از طریق بافت های اطراف بذر پایان می یابد که با افزایش طول رادیکال و ضعیف شدن کلاهک آندوسپرم همراه است.
نشان داده شده است که پراکسید هیدروژن با ضعیف شدن آندوسپرم در دانه های کاهو مرتبط است.
در طول جوانه زنی بذر، مقدار H2O2 و فعالیت پراکسیداز در کلاهک آندوسپرم دانه کاهو به سرعت افزایش یافت.
در حالی که نیروی سوراخ کردن کلاهک آندوسپرم به وضوح کاهش یافت. با این حال، اینکه آیا بهبود جوانه زنی بذر توسط Spd با تغییر H2O2 مرتبط است، هنوز نیاز به مطالعه بیشتر دارد.
هدف از این مطالعه، توضیح بیشتر مکانیسم Spd در ترویج جوانه زنی بذر از طریق خیساندن بذر بود.
در مطالعه حاضر، آزمایش جوانه زنی پس از تیمار خیساندن بذر با مهارکننده Spd و CHA انجام شد.
محتوای PAهای درونزا، فعالیتهای آنزیمهای متابولیکی PA و بیان ژنهای بیوسنتزی کلیدی آنها در مراحل اولیه جوانهزنی بذر تعیین شد.
در همین حال، اثرات Spd بر متابولیسم GA، ABA، ET و بیان ژنهای بیوسنتزی آنها مورد بررسی قرار گرفت. تولید H2O2 و مالون دی آلدئید در جنین نیز مورد بررسی قرار گرفت.
روشن کردن فعل و انفعالات احتمالی Spd با فیتوهورمون و پراکسید قطعا به ما در درک عمیق مکانیسم Spd در ترویج جوانهزنی بذر ذرت کمک میکند.
بذر ذرت شیرین Xiantian No.5 توسط شرکت بذر Sanbei، P.R. چین عرضه شد که به دلیل محتوای قند بالا، طعم بهتر و سازگاری گسترده، به طور گسترده در جنوب چین کاشته شده است.
اسپرمیدین، سیکلوهگزیلامین، 3،3-دی آمینو بنزیدین و دی کلرودی هیدروفلورسین دی استات از شرکت صنعتی علاءالدین خریداری شدند.
بذرها به مدت 10 دقیقه در هیپوکلریت سدیم 0.1 درصد استریل شدند و سه بار با آب مقطر شسته شدند.
سپس از محلول های 0.9 میلی مولار Spd و 16 میلی مولار CHA برای خیساندن بذر در دمای 25 درجه سانتی گراد استفاده شد.
در حالی که دانه ها در آب مقطر خیسانده می شدند، به عنوان شاهد استفاده می شد.