شرکت پسته خندان کرمان سرشار از انواع مواد مغذی است و ممکن است به کاهش وزن، سلامت روده، کنترل قند خون و سلامت قلب کمک کند.
آنها همچنین همه کاره هستند و می توان از آنها در بسیاری از دستور العمل ها لذت برد.
مغز پسته نه تنها خوشمزه و مفرح برای خوردن است، بلکه بسیار مغذی است.
در واقع، این دانه های خوراکی درخت پسته ورا حاوی چربی های سالم هستند و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند.
علاوه بر این، آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و می توانند به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کنند.
جالب اینجاست که شواهدی از مصرف پسته را می توان در 300000 سال پیش جستجو کرد.
امروزه، آنها در بسیاری از غذاها، از جمله بستنی و دسرها بسیار محبوب هستند.
در اینجا 9 مزیت سلامتی مبتنی بر شواهد پسته آورده شده است.
پسته بسیار مغذی است، با یک اونس (اونس) یا 28 گرم (گرم)، حدود 49 پسته حاوی مواد مغذی زیر:
کالری: 159
کربوهیدرات: 8 گرم
فیبر: 3 گرم
پروتئین: 6 گرم
چربی: 13 گرم
پتاسیم: 6٪ از ارزش روزانه (DV)
فسفر: 11 درصد از DV
ویتامین B6: 28 درصد از DV
تیامین: 21 درصد DV
مس: 41 درصد DV
منگنز: 15 درصد DV
نکته قابل توجه این است که پسته یکی از غنی ترین مواد غذایی ویتامین B6 موجود است.
ویتامین B6 برای چندین عملکرد بدن، از جمله تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین، مولکولی که اکسیژن را در گلبول های قرمز خون حمل می کند، مهم است.
پسته همچنین سرشار از پتاسیم است و یک اونس حاوی پتاسیم بیشتر از نصف یک موز بزرگ است.
آنتی اکسیدان ها برای سلامتی شما حیاتی هستند.
آنها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و نقش کلیدی در کاهش خطر برخی شرایط مانند سرطان دارند.
پسته منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است و بر اساس برخی از مطالعات قدیمی تر (6Trusted Source، 7Trusted Source) نسبت به بسیاری از انواع دیگر آجیل ها و دانه ها حاوی مقادیر بیشتری است.
پسته به ویژه سرشار از لوتئین و زآگزانتین است که هر دو آنتی اکسیدان های بسیار مهمی برای سلامت چشم هستند.
این ترکیبات از چشمان شما در برابر آسیب های ناشی از نور آبی و دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن محافظت می کنند، وضعیتی که در آن بینایی مرکزی شما مختل می شود یا از بین می رود.