زیتون میوه های کوچکی هستند که روی درختان زیتون رشد می کنند.
زیتون پرورده چرخ شده سرشار از ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قوی است.
مطالعات نشان می دهد که آنها برای قلب مفید هستند و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کنند.
چربی های سالم موجود در زیتون برای تولید روغن زیتون، یکی از اجزای کلیدی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای استخراج می شوند.
زیتون همچنین در سالادها، ساندویچ ها و اسپری ها استفاده می شود.
برخی از زیتون های نابالغ سبز هستند و پس از رسیدن سیاه می شوند.
برخی دیگر حتی زمانی که کاملاً رسیده باشند سبز می مانند.
در منطقه مدیترانه، 90 درصد زیتون برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود.
این مقاله هر آنچه را که باید در مورد زیتون بدانید را به شما می گوید.
زیتون حاوی 11 تا 15 درصد چربی است که 74 درصد آن اسید اولئیک است که نوعی اسید چرب تک غیراشباع است.
این جزء اصلی روغن زیتون است.
اسید اولئیک با چندین فواید سلامتی از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
حتی ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند.
کربوهیدرات ها 4 تا 6 درصد از زیتون ها را تشکیل می دهند که آنها را میوه ای کم کربوهیدرات می کند.
بیشتر این کربوهیدرات ها فیبر هستند.
در واقع، فیبر 52 تا 86 درصد از کل محتوای کربوهیدرات را تشکیل می دهد.
بنابراین محتوای خالص کربوهیدرات قابل هضم بسیار کم است.
با این حال، زیتون هنوز منبع نسبتاً ضعیفی از فیبر است، زیرا 10 زیتون تنها حدود 1.5 گرم را تامین می کند.
زیتون منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است که برخی از آنها در طول فرآوری اضافه می شوند.
ترکیبات مفید این میوه عبارتند از:
ویتامین E. غذاهای گیاهی پرچرب معمولاً حاوی مقادیر بالایی از این آنتی اکسیدان قوی هستند.
زیتون سیاه منبع خوبی از آهن است که برای گلبول های قرمز خون برای انتقال اکسیژن مهم است.
فلز مس ماده معدنی ضروری اغلب در رژیم غذایی معمولی غربی وجود ندارد.
کمبود مس ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن شما، کلسیم است که برای عملکرد استخوان، ماهیچه و اعصاب ضروری است.
برخی از روش های فرآوری زیتون، کلسیم را به میوه اضافه می کنند.
بیشتر زیتون ها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند زیرا در آب نمک یا آب شور بسته بندی می شوند.