احتمالاً فکر میکنید که شکلات خارجی عمده برای دیابتیها خیلی شیرین است و یکی از خوراکیهای ممنوعه آنها است.
اما یک مطالعه کوچک در دانشگاه L’Aquila در ایتالیا نشان داد که مصرف درست فلاونوئیدهای شکلات میتواند به متابولیسم بدن و بهبود عملکرد انسولین کمک کند.
این می تواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد اما باید مطالعات بیشتری انجام شود.
شما این احساس را می دانید: تا زمانی که یک میان وعده نخورید نمی توانید کار کنید.
بر اساس یک مطالعه تحقیقاتی کوچک، یکی از سالمترین آنها یک تکه شکلات تلخ است زیرا سریعتر شما را سیر میکند و میل به تنقلات شور و شیرین را کاهش میدهد.
یکی دیگر از اثرات شگفت انگیز ماده شیمیایی تئوبرومین در شکلات این است که می تواند سرفه های دردسرساز را آرام کند.
تولیدکنندگان به دنبال این هستند تا به جای استفاده از کدئین که عوارض جانبی نامطلوبی دارد، شربت های سرفه ایمن تر تولید کنند.
به طور معمول برای کمک به جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود گردش خون، آسپرین مصرف می کنید.
اکنون مطالعات نشان می دهد که شکلات نیز می تواند تأثیر مشابهی داشته باشد.
محققان دانشگاه ریدینگ کنجکاو بودند که ببینند آیا فلاوانول های شکلات تلخ واقعاً می تواند بینایی را بهبود بخشد، زیرا آنها می دانستند که مطمئناً گردش خون را به طور کلی بهبود می بخشد.
آنها تصمیم گرفتند یک آزمایش کوچک انجام دهند و به دو گروه از داوطلبان مقداری شکلات سفید و تیره دادند.
گروه های شکلات تلخ در تست های بینایی پس از آن بهتر عمل کردند.
اگر از سندرم خستگی مزمن رنج می برید، باید شکلات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.
به یک گروه از مبتلایان به مدت دو ماه دوز روزانه شکلات داده شد. آنها کمتر خسته بودند و بهترین خبر این است که وزن اضافی اضافه نکردند.
تاکید زیادی بر این شده است که چگونه شکلات واقعاً می تواند BMI شما (شاخص توده بدن) را کاهش دهد، یعنی نحوه اندازه گیری قد شما در مقابل وزن.
یک مطالعه روی 1000 کالیفرنیایی انجام شد و آنها دریافتند کسانی که در طول هفته بیشتر شکلات میخورند، BMI کمتری داشتند.
رژیم غذایی و ورزش به طور کلی عواملی نبودند که بر این نتیجه تأثیر بگذارند.